Loading...

Alle 12 campings met 5 sterren van Ardoer

Over Ardoer

De meeste Ardoer campings boek je in de aantrekkelijke vakantieprovincie Zeeland. Leuk om te weten, de slogan van Ardoer is ‘Campings met een Hart’. Ardoer is eigenlijk een verbastering van het Engelse woord Adore, wat zoveel betekent als ’dol zijn op’ of ‘liefhebben’, geinig bedacht hoor! En de campings van zijn inderdaad ook echt wel héle goede en mooie campings waarvan er een aantal zelfs 5 sterren hebben binnengesleept bij de jaarlijkse ANWB ‘Topcamping’ verkiezing. En juist die mooie luxe 5 sterren campings vind je terug op 5sterrencampingsnederland.nl

Ardoer is top met kids

De mooie veelzijdige Ardoer campings en vakantieparken zijn zeer geschikt voor een fijne vakantie met de kinderen. Er is volop kindervertier, je boekt er mooie kampeerplaatsen en thema-accommodaties en voor de kinderen zijn er uitdagende speeltuinen en soms ook een binnenspeeltuin.

Je boekt de campings door heel Nederland maar in Zeeland hebben ze het grootste parkaanbod. De keuze aan chalets en lodges is goed en de bijzondere accommodaties zoals boomhutten, drijvende accommodaties, glampings, safaritenten en paalhuizen is TOP! De organisatie heeft momenteel wel 33 campings en het zijn stuk voor stuk kwaliteitscampings waar je geniet van een ontspannen vakantie met veel fun en vertier.