Loading...

5 sterren campings in Drenthe

 

Witterzomer

Assen, Drenthe

  • 5-sterren natuurcamping in Drenthe
  • Restaurant, zwembad én zwemmeer
  • Kamperen en vakantiehuizen t/m 20 personen
Bekijk de camping Beschikbaarheid en prijzen
 

Camping Landgoed De Berenkuil

Grolloo, Drenthe

  • Kindvriendelijke 5 sterren familiecamping in Drenthe
  • Nieuwe binnenspeeltuin, openluchttheater en zandstrand met meertje
  • Rookvrije en autovrije kindercamping met lodges t/m 6 personen
Bekijk de camping Beschikbaarheid en prijzen
 

Camping de Norgerberg

Norg, Drenthe

  • 5 sterren camping in Drenthe
  • Bospaviljoen, binnenzwembad én belevingspad
  • Luxe kamperen, boomhutten en bungalows t/m 12 personen
Bekijk de camping Beschikbaarheid en prijzen

Alle 3 campings in Drenthe met 5 sterren

5 sterren camping Drenthe in een bosrijke omgeving

Wow! Dit is Drenthe zoals je het nog niet eerder hebt meegemaakt, beleef en ervaar en laat vooral ook je kinderen kennismaken met de overweldigende natuur! Drenthe is één van de meest aantrekkelijke provincies voor natuurliefhebbers. Wandel door de esdorpen, hunebedden van het Trechterbekervolk ontdek je overal in de provincie, de oerlandschappen zijn indrukwekkend en de weidsheid van de uitgestrekte heidevelden in de Nationale parken zal je nog lang bijblijven. In het landschap zie je nog duidelijk de afzettingen uit de ijstijd en in het noorden van Drenthe geniet je in de zomer heerlijk aan het Paterswoldsemeer met strandjes en strandpaviljoens. Boek een mooie 5 sterren camping in Drenthe en ervaar het zelf!

Vanaf de 5 sterren campings in Drenthe ben je snel in de natuur

Als je aan Drenthe denkt, dan denk je ook aan natuur en groene bossen waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Kies voor een 5 sterren camping in de Drentse natuur en vier vakantie in een prachtige bosrijke omgeving! 5 sterren camping de Norgerberg bij het dorpje Norg ligt midden in de natuur tussen oerbossen en heidevelden, idyllische beekjes stomen door het landschap en je struint er ongestoord langs esdorpen en hunebedden. Ben jij ook zo'n natuurliefhebber, ontdek dan de mooie luxe camping De Norgerberg en ervaar Drenthe op z'n best. Vanaf de camping wandel je direct de natuur in over het natuurbelevingspad van 1,5 km, hoe leuk is dat!

De leukste daguitjes in Drenthe

Een dagje er op uit, even van de camping af en wat moois ervaren of beleven in de omgeving? Je maakt snel een leuk uitstapje in Drenthe, er is zó veel te zien en te doen! Kies voor Wildlands Adventure Zoo, het mooie informatieve Hunebedcentrum is gaaf voor kids en Outdoor Klimpark Grolloo is lekker voor een dag stevig klimmen voor jong en oud.

Ga een dagje zeilen op het Paterswoldsemeer, gewéldig!

Het Paterswoldsemeer is het mooiste meer van Drenthe en een héérlijke plek om te vertoeven, te zeilen en te dineren aan het water in één van de vele paviljoens langs de rand van het meer. Als je zelf een boot meeneemt dan maak je gemakkelijk gebruik van de (gratis) trailerhelling bij Kaap Hoorn, gelijk links na de rotonde bij het Hoornsemeer. Het Hoornsemeer gaat over in het Paterswoldsemeer. Huur een polyvalk of een sloep bij Jachthaven Zuidwesthoek en beleef Drenthe op een unieke manier vanaf het water. Bij de eilandjes in het meer kun je aanmeren en picknicken en je vaart ook gemakkelijk naar een paviljoen om te genieten van héél veel lekkers! Huur je een sloep voor een hele dag, dan heb je ook tijd genoeg om via de sluis en het kanaal naar de stad Groningen te varen en de grachten van de stad te verkennen. Uniek moet je doen!


Leuke uitstapjes in Drenthe

?

Attractiepark Drouwenerzand

Super leuk en betaalbaar all-inclusive kinderattractiepark in Drenthe, kids love this! Wat veel leuke kinderattracties en zo veel lekkers om te smullen en dat alles gewoon voor één prijs! Handig toch, een leuke dag voor het héle gezin en je weet precies wat het je gaat kosten.

?

Plopsa Indoor Coevorden

Kies Plopsa Indoor Coevorden voor een daguitje met de kinderen en je weet zeker dat ze hier 100% blij van worden, waanzinnig veel leuke gethematiseerde kinderattracties op het park, smul samen in het restaurant en geniet van de leuke shows, wat een leuk kinderfeestje is dit, gewoonweg puur genieten hier bij Plopsa Indoor Coevorden!