5 sterren campings in Noord-Holland

 

Ardoer Camping Tempelhof

Callantsoog, Noord-Holland

  • Bij zee en met binnenzwembad en waterspeeltuin
  • Fitness & Sauna op het park
  • Kamperen en accommodaties voor 5 en 6 personen
Bekijk de camping Beschikbaarheid en prijzen

Alle 1 campings in Noord-Holland met 5 sterren

Een 5 sterren camping in Noord-Holland kies je voor extra comfort en puur gemak!

Je bent natuurlijk niet zomaar opzoek naar een luxe camping in Noord-Holland, want je wilt gewoon een éxtra goede camping met uittekende voorzieningen en faciliteiten voor het hele gezin. De oude Noord-Hollandse polders vertellen het verhaal van de strijdt tegen het water, de zee is prominent aanwezig en onze prachtige hoofdstad Amsterdam bezoek je ook in Noord-Holland. De provincie heeft een rijk verleden, de oude steden Haarlem en Alkmaar zijn aantrekkelijk en de oude vissersstadjes aan het IJsselmeer zoals Volendam en Marken zijn bijzonder fraai, je ruikt er de geur van vers gerookte paling, proef oud-Hollandse boeren weidekazen en ga in Noord-Holland ook nog even met z'n allen op de boot naar Texel voor een super leuk daguitje!

Beklim de Schoolse Duinen, een belevenis voor jong en oud!

De 51 meter hoge klimduin van Schoorl is uniek en een leuke aanrader om samen te beklimmen. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht over de zee en het grote Schoorlse duingebied met wel 60 km aan fiets- en wandelpaden. Schoorl heeft leuke en gezellige restaurants en eettentjes, geniet op het terras en trakteer op Skuumkoppe, ijsjes en frietjes! De Schoorlse duinen hebben een erg mooi en gevarieerd duinlandschap, ontdek bijzondere diersoorten en pluk nog wat zilte zeegroenten voor een smakelijk maaltje op de camping, superleuk toch!

De beste sterren camping van Noord-Holland is Ardoer Tempelhof

5-sterren Ardoer camping Tempelhof is een echte aanrader voor een luxe camping in Noord-Holland. Tempelhof biedt je alles voor een zeer comfortabele vakantie, het strand en de zee zijn op maar 1 km en je kampeert er op mooie ruime kampeerplaatsen. Ook voor wat betreft de verhuur biedt Tempelhof je uitstekende en luxe verhuurmogelijkheden met vakantiechalets en beach-lodges. Heerlijk dineren in het parkrestaurant, zwem samen in het warme binnenzwembad en de kinderen genieten van superleuke kinderanimatie in de schoolvakanties. Ardoer Tempelhof is jouw ideale 5-sterren camping in Noord-Holland en gemakkelijk te boeken op de Ardoer website.

In de omgeving van de 5 sterren camping in Noord-Holland maak je snel leuke uitstapjes en daguitjes

Op vakantie wil je ook wel graag even een uitstapje maken en er samen op uit. Een daguitje Texel behoort tot de mogelijkheden, Fort Kijkduin in Den Helder met zeeaquarium en roofvogelshows is tof, in Noord-Holland geniet je van de bollenvelden, ontdek de kaasmarkt in Alkmaar en verwen de kinderen met een dagje spelen bij Speelpark de Zwaan bij Oudkarspel.


Leuke uitstapjes in Noord-Holland

?

Schoorlse Duinen

De unieke hoge duinen van Schoorl zijn een must om te zien en te beklimmen. Trotseer de hoge klimduin van wel 51 meter hoogte en je wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht. Geniet in de restaurants onderaan de duin en met wel 60 km aan fiets- en wandelpaden heb je in de Schoorlse Duinen de hele dag nodig om het gebied te verkennen.